VIKTORIA HJÄRTA TOBIAS

 
Detta brudpar hade sett ut en plats att fotas på utanför Helsingborg. Om det skulle regna så fanns det en pelargång under tak som vi kunde fota under. Och det blev ju en väldigt regnig midsommarafton.. Fler hade tänkt som vi och som tredje brudpar den timmen tog vi bilderna under just detta tak. Men vi trotsade regnet -trots vattenpölar och blöt skogsmark tog vi oss ut i duggregn med paraply och tandläkarskoskydd för att få till en hel del fina bilder i det gröna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  FAMILJEN BÄCKMAN

 
Vi hade fantastisk sommarvärme en förmiddag i förra veckan. En av bilderna på härliga familjen i det gröna:
 
 
 
 
 
 

  MIDSOMMARBRÖLLOP

 
En ögonblicksbild mitt i allt fix med paraply och organisering av bröllopsklänningstyg för att slippa bli blöta. Svensk midsommar i ett nötskal...
 
 
 
 

  VICTORIA

 

Fantastiskt fina Victoria fotade jag igår, och det var en fröjd! Jag brukar behöva be folk le eller berätta hur de ska stå eller vad de ska göra, men den här tjejen skötte allt exemplariskt. Hon var väldigt bekväm framför kameran och det underlättar och märks tydligt i bilderna! Och vi fick till många fina bilder, här kommer två favoriter. Och fler kommer framöver -som vanligt. Behöver bara komma ifatt lite, sen ska jag mata upp bilder från fotograferingarna :-)
 
 
 
 
 

  GO PUSS?


En härlig bild på Alexander och Sammie från igår! :-)

  CATRIN HJÄRTA MARTIN


Här kommer fler bilder från bröllopet i Halmstad!
  AMANDA


Här kommer fina Amanda på hennes baldag. Ni kommer få se mera av henne och fler bilder från gårdagens balfotografering så småningom. Håll till godo så länge!


  BRÖLLOPSFAVORIT


I lördags var jag och fotograferade bröllopsporträtt och vigsel i Halmstad. En av mina favoriter på Catrin och Martin kommer här:

  SAMMIE


Nu är vi inne i Markaryds studentvecka och i morgon är det dags för bal och den enda dag på året som jag bokar in flera porträttfotograferingar på rad. Jag ser väldigt mycket fram emot det, samtidigt som det blir en vecka med väldigt mycket efterarbete på en gång. Högsäsong var det ju. Och jag trivs så bra med det! Med bra planering så är det bara fullt upp -inte stressigt. Många har valt att lägga studentfotograferingen en annan dag än den man går ut, just för att det är så mycket annat att tänka på den dagen. Klokt tycker jag och väldigt tacksamt för mig som får allt mera utspritt dessa veckor. Sammie var här i förra veckan och har nu tagit sin student. Så jag önskar honom ett stort grattis och visar upp några av de snygga bilder vi fick till på honom!

  STUDENTPLÅTNING


Först ut bland studentfotograferingarna blev Mathias. Vi körde en halvtimme i studion med några olika varianter. Ett ombyte blev det och hann då få med både bal- och studentkläder.
  LINDA HJÄRTA KLAS


Det var en lång cliffhanger men nu ska ni få se mer av detta fina par! Mer än tusen ord säger de ju så jag låter bilderna tala...  ERIC


Det är så fantastiskt att få föreviga små människor. Den tiden när allt är så putteputtelitet kommer ju inte tillbaka. Det kanske är tur det i och för sig. Men det är ju så galet gulligt med dessa små händer och fötter och armar och näsa och allt! Denna lilla kille var här när han var 23 dagar. Som lovat, här kommer fler bilder på Eric.  STÅENDE OVATIONER


Komikerna Göran Ebenhart och Martin Svensson var ju här tidigare i veckan. Jag har nu gått igenom alla bilder och valt ut mina favoriter. Jag kom på mig själv med att sitta och bläddra med ett stort leende. Det var en härlig fotogarfering och visst är de underhållare, hoppas ni också blir lite smittade av glädjen i bilderna!

De hade tagit med sig vita skyltar för att i efterhand kunna skriva olika saker på dem i datorn. Dessa skyltar ingår i deras show och jag tog mig friheten att rita ner lite eget plåtter. Affischen satte jag ihop med en av bilderna vi tog i studion och en bild som de själva valt ut, på publiken som ger stående ovationer!

RSS 2.0