Välkommen till världen!

I går var Teo och hans mamma och pappa på besök i studion. Bilden kommer i tidningen nästa vecka:
  I am Benjamin


I går utlovades smakprov på Benjamins musik och fler bilder från plåtningen. Det utlovade kommer här:

Shipwrecked In Heaven by i am benjamin (SWE)  Sitter och bildbehandlar


Benjamin gillar musik och är grym på piano. Just nu sitter jag med bilder på honom som vi plåtade en kväll i förra veckan. Vi fick precis det väder vi hoppats på och en hel hög med sköna bilder! Här får ni en liten förhandsvisning på en av bilderna. I morgon kommer fler och även ett smakprov på hans musik. Vilken cliffhanger... :)
  Värmländskt bröllop


Vackra vackra Värmland! Med en galet fin natur kunde det inte bli annat än fantastiska vyer att fota bröllop i. Att sen brudparet bestod av min goa kusin Josef och hans fina fru Frida gjorde ju allt bara ännu bättre! Det blev många bilder under de timmar jag fotade och då också många favoriter, hoppas ni orkar igenom denna laddning!

  Jennie hjärta David


Yes, tillbaka efter semestern och förhoppningsvis tillräckligt utvilad för att köra på med en massa fotograferingar och projekt i höst! Men helt ledig har det varit svårt att vara i fyra veckor, jag kunde ju inte låta bli att tex fota mina fina vänner som gifte sig förra helgen. Vad som mer hänt under semestern kommer så småningom. Här kommer i alla fall mina favoriter från fotograferingen med det vackra paret Jennie och David som gifte sig i Glumslöv:


RSS 2.0