MOTORCENTRUM I MARKARYD

 
Det blir ju något visst med att fota på plats. Jag gillar det! Som här hos Motorcentrum, när personalen presenteras i sin rätta miljö. Det blir liksom lite mer personligt. Här kommer gänget på Mercedes, Nissan och Skadecenter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  BARNFOTO MED ALICE OCH VILMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  ÅRETS FÖRSTA BRÖLLOPSFOTO

 
Emma och Peter gifte sig förra helgen och jag fick äran att föreviga dem på deras dag. Det är ju något specielt när bröllopssäsongen drar igång. En hel vinter när man nästan bara fotar inomhus är redan över, igen. För oftast känns det så, att plötsligt var det dags igen. Och bröllopsporträtt är ju så kul. All förväntan, pirret nu när dagen äntligen har kommit, glädjen och det härliga att ha sina närmsta nära hela dagen. Att gifta sig är stort. Att lova varandra kärlek och trofasthet. För resten av livet. Wow! Här kommer några bilder från Emma och Peters stora dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  FÖRETAGSFOTOGRAFERING PÅ COSMO TRUCKCENTER

 
Att få komma ut på företag i Markaryd och fota tycker jag är väldigt kul. Jag får se hur företaget fungerar på ett sätt jag annars kanske inte hade fått se. DAF är ett sådant ställe. Det öppnade sig liksom en liten värd innanför den byggnaden jag kört förbi så många gånger. Så, välkomna in till Cosmo Truckcenter och DAF, kanske lite extra spännande för er som aldrig varit här! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN KEVIN!

 
En go liten kille och hans familj! Kolla första bildens pose, Kevin ser så medveten ut om vad som ska levereras framför kameran, så skön! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  MERA NIBE

 
Från Nibe Conturas test kommer här några bilder:
 
 
 
 

RSS 2.0