Filippa


En liten kik på fotograferingen med Filippa. Fler bilder kommer så småningom:

  Mera Alve
  Snöyra


Jag vet inte riktigt vad man ska tycka. Ena stunden är det strålande solsken, nästa snöar det som om det vore januari. Charmiga svenska årstider eller tragiska aprilväder? Vi går på det första. Min kära man fyller år idag så festligt blir det, hur det än ser ut på utsidan av huset.

Här kommer ett festligt och härligt par från en plåtning i helgen:

  Alve

Idag var denna goa kille i studion. Det var fullt ös med massor av leksaker! Efter helgen ska jag sitta och välja ut
bilder, så då får ni se mer av Alve och hans mamma och pappa.  Välkommen Lillie!

  Välkommen Elvira!


  Nilsson El


Mina kära blixtar som jag lätt kan plocka med mig ut har fått jobba. Resultatet blev såhär när gänget på Nilsson el fick stå modeller. Mitt på dagen och mitt i öppet solljus kan det vara svårt att få till det så att ljuset i ansiktet blir bra. Men tänk då när man kan styra ljuset själv och ändå ta till vara på den fina dagen och himlen! Jag tycker det blir effektfullt och jag gillar att det blir en helt annan stil än i befintligt ljus, bara med ett par blixtar. Tänk vad kul man kan ha på jobbet! :-)

  Glad påsk och välkommen till världen!Lille Jonatan och hans syskon var här i veckan och plåtades till tidningen. Nu är det väl bara att sätta fart med godisätandet om det inte redan börjat. Det sägs ju att vi svenskar delar på 6000 ton godis under denna helg. Kanske inte så konstigt att man mår lite illa emellanåt.. men gott är det!

  Sunnerbos änglar


Här har vi MIF-gänget. Vi tog även enskilda bilder som ni kan se i programbladet när ni åker och kollar fotboll i vår! Vilket bra fotoväder vi har nu för tiden. Nu börjar det vara möjligt att vara ute utan att förfrysa, vilket såklart känns väldigt härligt! Idag har jag haft mina blixtar med mig ute, resultatet får ni se i nästa vecka, och troligtvis även i tidningen framöver!

RSS 2.0