MAXIMILIAN


Denna lilla kille var på besök idag. Han var på bra humör under hela fotograferingen, jag är helt imponerad över hur smidigt allt gick! Och många fina bilder fick vi till. Hoppas få upp några fler här framöver. Jag vill ju visa så mycket från varje fotografering och har en lång lista på bilder jag vill lägga upp. Men det kommer...


  GLÄDJESKUTT


Dessa goa gubbar var i studion idag. Det blev många härliga bilder på komikerna Göran och Martin. Fler är på g. Men än så länge får ni njuta av de här fantastiska hoppen! :-)


  ÄNTLIGEN BRÖLLOP!


Då var bröllopssäsongen igång och i lördags plåtade jag Linda och Klas. De hade sett ut ett härligt ställe utanför Delary och regnet höll sig uppe under hela fotograferingen, tack och lov! Vi fick till många härliga bilder och här kommer en av dem:


  BRÖLLOPSINSPIRATION


I morgon är det dags för bröllopsfotografering så nu sitter jag och letar inspiration, både i mina tidigare bilder och i andra fotografers bilder. Jag ser verkligen fram emot denna plåtning och hoppas hoppas att vädret håller i sig över helgen! Några bilder från en del av förra sommarens bröllop:


  SNABBA RYCK


En del bokar in porträttfoto ett och ett halvt år i förväg och för andra blir det lite mer spontant. Tjugo i  tio i förmiddags ringde Jan och ville boka in porträttfotografering. Klockan tio var vi på väg mot fotoplatsen. I detta väder vill man ju inget hellre än gå ut och fota porträtt, så det är klart att vi passade på innan solen stod för högt på himmelen.

  OLIVIA & ALICIA


Ni har ju fått se dessa tjejer i ett par inlägg tidigare. Nu kommer resten som jag tänkt visa. Jag gillar hur de fyra bilderna på klosstornet visar hela riv-förloppet med minspel och nöjda lillasyster som sabbat storasyrrans torn :-)
  FOSSINGAR


Kolla in dessa små fötter! Bara tre veckor gamla, så gosiga!

  VÄLKOMMEN MI-LO!


  VÄLKOMMEN ERIC!


Den här lille killen har jag många bilder på. Det blev en kombinerad välkommen till världen-fotografering och barnfoto med en del olika varianter. Det blir morgondagens projekt att gå igenom dem. Ni får se fler senare i veckan, men så länge kommer här bilden som kommer pryda tidningens sida för nyfödda:


  MÅSTE BARA VISA EN TILL


Jag blir så glad när jag ser denna bilden. Lilla Alicias humör gick väldigt mycket upp och ner under plåtningen. Och så rätt var det var sken hon upp och blev på bra humör efter en stunds storgråt. Så bjuder hon på en fantastisk dans. Vaggar fram och tillbaka med böjda ben i takt till musiken, med en liten finurlig blick. Så härligt! Och storasyrran lyckas få till en jättebubbla i bakgrunden, och är helt inne i detta.  VILKEN SERVICE!


Det finns en tjänst på bloggen som gör att man i förväg kan knåpa ihop inlägg och välja när de ska publiceras. Jag är lite långledig denna helg. Inget bröllop inplanerat och två extra dagar i helgen, vilken lyx! Och ändå så uppdateras bloggen, trots att jag inte lyfter ett finger under dessa dagar. Fantastiskt ju! :-)

I veckan hade jag ett par tjejer i studion. Ni ska få se fler bilder i nästa vecka, efter att jag gått igenom, valt ut och redigerat. Så länge får ni ett litet smakprov här:

  SYSKONFOTO I SKÖNA MARKARYD


Naturen är ju helt fantastisk just nu! Och särskillt här i Markaryd, så klart! Dessa fina syskon, Frida och Mattias, fotade jag för två veckor sedan. Deras föräldrar firar bröllopsdag och vad passar då bättre än att ge dem en massa bilder på sina barn!? Nu har de hunnit bli firade så jag kan visa er en del av de fina bilder vi tog -utan att sabba överraskningen.
  NYA GODINGAR TILL VÅR VÄRLD!


Den ena bilden har ni kanske redan sett i tidningen. Nilla med storebrorsan Hugo och mamma och pappa.
Tomas och Olivia var här igår med sin lilla Ellen. Så söta, så söta!

  SMURFIT


Jag har fotat åt Smurfit vid några tillfällen nu i vår. Den första bilden är på en kartong som bland annat används mycket vid fältvaccinationer runt om i världen. För att inte sprida smitta genom sprutor slängs de i dessa kartonger för att sedan eldas upp. Kartongen brinner upp sist av allt och därför är säkerheten väldigt hög. Fantastisk produkt! Den andra bilden är på ett mattskydd som Smurfit tillverkar för Volvo.

  KONFAHELG


I lördags var det konfirmation i Markaryd och i söndags hade Traryd sin konfirmationsgudstjänst. Jag fick äran att föreviga dessa grupper och såhär blev resultatet:RSS 2.0