Skinny love


Ibland kan det vara väldigt avslappnande att sitta och bläddra igenom bilderna från dagen. Jag hade inte tänkt att ta tag i dem förrän i morgon men det är en skön nedvarvning efter en fartfylld dag. Bläddra, välja ut någon favorit och greja lite i Photoshop, med soft musik i högtalarna. Skinny Love med Birdy är satt på repeat. Kan inte få nog av denna låt. Innetollorna värmer utifrån och teet innifrån. Fint.

  Pia och Lasse


Sådär. Har suttit större delen av dagen med bilderna på detta fina brudpar och nu äntligen kan jag visa upp dem!
Solen tittade fram, vinterjackan och koftan flög av. Tänk vilket väder man kan få, precis lagom till plåtningen!
  Höstbröllop


Det har rasslat till i helgen och verkar vara dags. Bokningarna trillar in, en efter en. Inför bröllopssäsong 2012. Så är ni i planeringsstadiet för bröllop på någon av sommarmånadernas lördagar börjar det bli dags att höra av sig. Prislistan för bröllopsfoto 2012 är nu uppdaterad och går att hitta på mbphoto.se/foto/brollop. Här kommer en liten del av alla bilder som togs på Pia och Lasse i det härliga höstvädret i lördags, mer kommer när jag tagit mig igenom bilderna:

  Höstmys och sommarvärme!


Vi förevigade verkligen årets sista sommardag. Att den hamnade i oktober är ju inget man vågade hoppas på. Härliga färger, fantastiskt ljus och ännu mer fantastiska familjen Wombell, med massor av kärlek!


  Colin


Det gör mig så glad när de som bokat fotografering verkligen går in för att få ut det mesta av stunden i framför kameran. Denna goa killes föräldrar hade sett fram emot denna dag och när det var dags sparades det inte på något krut alls. De proppade bilen full med leksaker och kläder och lastade in den ena grejen efter den andra i studion. Kolla in bmw:n, galet vilka leksaker det finns! Här kommer Colin!
  DANCE!


Aron fick ett presentkort på en fotografering när han fyllde år. Och i förra veckan kom dagen då det var dags at shake:a loss med blixtar, kavaj och röda dojor! Men först ut en lite mer seriösare Aron:
  Välkommen till världen!


Familjen Hedlund i studion:
RSS 2.0