VECKANS BABES!

 
Ok, här kommer laddningen med de goa brudarna i 50-talskläder. Ojojoj vad roligt detta var, tack för det tjejer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  50-TALET, VART TOG DU VÄGEN?

 
Åh vad glad jag blir när jag går igenom bilderna från i söndags! Thilda och ett par kompisar till henne deltog tidigare i en tävling om en fotografering. Hennes motivering om hur de skulle vilja fotas om de vann gjorde mig väldigt sugen på att fota just dem! Dessa tjejer gick in för 50-talet till hundra procent och i sina fina klänningar och med fantastiska cupcakes mitt i Hannabads och Östens 50-talsparadis hade vi en härlig eftermiddag! Jag ska sätta ihop fler bilder och visa er, men jag var bara tvungen att lägga upp något sä länge. Ljuvliga 50-tal! :-)
 
 
 
 
 

  MARIA HJÄRTA DANIEL

 
Goa Mia och Dalle hade septemberbröllop i Markaryd och jag fick föreviga dem denna dag!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  WWW.OVATIONER.SE

 
Mina veckor består mest av fotograferande och efterbehandling av bilder, men lite då och då får jag även i uppdrag att fixa hemsidor till företag. Göran och Martin är roliga på heltid och har tillsammans en humorshow som de kallar stående ovationer. De var i studion i våras och nu har jag använt mig av de bilderna vi tog då för att få till deras hemsida. Gå gärna i och kolla! www.ovationer.se
 
 
 
 
 

  WILJAM

 
Det är svårt att förutspå hur en barnfotografering kommer att bli, så jag förbereder mig alltid på att det kommer bli en hektisk halvtimme eller timme med ständigt kämpande att få uppmärksamhet mot kameran. Jag gillar det och det är en utmaning varje gång. Men ibland går det bara sådär exeptionellt smidigt och så var det när Wiljam var här på fotografering. Han var så nöjd, lugn och glad. Det var ju bara att trycka av och njuta av hans humör!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  KALASBRA DEAL!

 
Bara fantasin sätter gränser! Ta med julpyntet, luvor, släden... och posa i studion!
 
 
 
 

RSS 2.0