DAGS ATT BOKA STUDENTFOTO

 
I år är den 10 år sen jag tog studenten. Det känns ju inte alls så längesen såklart. Varje år vid den här tiden på året, när årets studentfotograferingar börjar trilla in, blir jag påmind om min gymnasietid. Sista veckorna på gymnasiet var bland det roligaste under hela skoltiden. Härlig vår, mer tid med klasskompisarna när pluggandet började sina, balen och så studentdagen såklart. Det var nog då man började fatta hur härlig vardagen faktiskt hade varit, när det var dags för ett nytt avsnitt i livet. För många är det första stora milstolpen i livet. Vändningen liksom. När man går och blir vuxen och ska klara sig själv på ett annat sätt än innan. Denna tid är ju verkligen något att föreviga. Att kunna gå tillbaka, sådär 10 år senare, och bläddra bland bilder på sig själv -kanske tillsammans med närmsta kompisen - för att minnas just dessa dagar i livet.
 
 
 

  BLAND BÄR OCH FRUKT

 
 
 
 
 
 
 
 

  FOTOGRAFERING MED NIBE OCH KCM

 
NIBE i Markaryd behöver tekniker som kan deras apparater och elever som pluggar vill ha jobb direkt efter utbildningen. Vad kan då vara bättre än detta samarbete mellan Markaryds kommun, Nibe och Yrkeshögskolan... En bra idé helt enkelt!
 
 
 
 
 

  FOTOGRAFERING NIBE

 
För en del veckor sedan var vi lite utanför Markaryd och fotade till Nibe. Härlig hemmamiljö och duktiga statister!
 
 
 
 

 
 
 
 
 

  LGR Företagsrevision i Ljungby

 
I förra veckan var jag i Ljungby och fotade detta gäng. Jag gillar att få fota på plats på företaget för att presentera de som jobbar där i sin vanliga miljö. De hade en tanke om hur de vill bli presenterade i bilderna och tillsammans provade vi oss fram med olika varianter. Här kommer några utvalda:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  FAMILJEFOTO MED WING

 
Famljen Wing från Borås var hos mig lite innan påsk för foto på hela familjen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0