Syskonen Branting


Jag fotade Anna när hon tog studenten och nu kom hon tillbaka för syskonfoto. Detta glädjesprudlande syskongäng smög hemmifrån för en hemlig fotografering i studion. Allt för att överraska föräldrarna på julafton!  Julklappar

Nu när julhelgen varit och julklapparna har öppnats kan jag börja visa upp bilderna som varit hemliga fram tills nu. Det har varit så roligt med alla olika människor som varit här och fotats för att ge bort bilder till nära och kära. Först ut är familjen van der Putten. Den vänstra bilden blev en storfavorit hos denna familj. Och visst är den härlig. Mitt i ögonblicket när alla håller på med nåt. Helt oberedda på att kameran tar en bild. Jag gillar det där spontana och bilderna mitt i "vanliga", ouppställda ögonblick.
  God Jul!

Det är märkligt hur snabbt julen kan komma -trots att man alltid ser fram emot den lika mycket! Men plötsligt var den här i år igen! Jag har ju haft ett julkortserbjudande i år och det har blivit en hel del fina julkort! I alla möjliga konstellationer. Så med dessa bilder vill jag önska dig en riktigt god jul!


  Syskonkärlek!

Nu var det ett tag sen dessa härliga killar var i studion, men jag jobbar på att få upp allt jag pysslat med senaste tiden. Idag har jag en bildbehandlingsdag. Det är en dag när jag inte har någon fotografering inplanerad utan kan jobba helt i lugn och ro med det som behövs. Jag gillar när måndagar blir sådana dagar. Jag kan sova en timme längre på morgonen, styra över jobbedagen helt, sitta i lugn och ro och lyssna på musik medans jag pillar med bilder och annat. Ofta drar jag även igång lite brödbak -med ett perfekt recept för mig som sitter mycket still vid datorn. Brödet får mig att gå upp och röra på mig (för att vända degen under jäsningen) lite då och då. Så jag kan vara huslig under tiden jag jobbar och på köpet få gott bröd till kvällsmaten =) Här kommer i alla fall Lukas och Noah!


  Hela familjen i studion!

När det gäller julklappar i form av foto tar det tid med efterarbete och framkallningar m.m. Så för att folk ska hinna få sina grejer innan jul har jag fått lägga på lite mer kol senaste tiden. Men nu har det lugnat ner sig lite, lagom till att det snart bara är en vecka (!) kvar till jul. Sitter och försöker komma ikapp lite med bilder jag vill få upp på bloggen. Familjen Nilsson var hos mig i förra veckan och här kommer några av bilderna vi tog:  Fredagsmys

Ännu en härlig jobbevecka börjar gå över i helg. På min att-göra-lista är det många bilder som ska upp på bloggen. Jag vill ju visa er alla goa människor som kommer hit! Och jag kan ju inte hjälpa att denna lilla tjej har blivit en favorit. Vilket litet ansikte, galet så söt!


  det kommer mera...


Första dagen på länge som det varit härligt vinterväder. Och då sitter jag och redigerar bilder med nedrullade gardiner... Det där tar oftast mer tid än man tror. Men nu när det börjar bli mörkt på andra sidan rullgardinen ska jag äntligen rulla upp dem och gå ut och gå en sväng. Resten av bilderna jag tänkt lägga upp på denna tjej skjuts upp till i morgon. Håll till godo med denna bild så länge.

  Välkommen Hedvig!

  Mys i studion


Niclas och Mariella ville ha lite nya bilder i sitt hem -och vad kan väl passa bättre än några fina bilder på sig själva? Tänk dig en stor canvas eller en snygg träram och så ett par spottar som lyser upp bilden, ja det är svårt att inte blir sugen själv.. Detta härliga par bjöd på fina miner och många skratt!


RSS 2.0