BARNFOTO MED HUGO

 
Igår var jag hemma hos Hugo och hans föräldrar och fotade. Ett härligt hem med mycket ljusinsläpp, tacksamt för en fotograf! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  BARNFOTO MED JOEL

 
I förra veckan var jag hos Joel i Halmstad och fotade. Det var ju sommar då, så vi passade på att ta några bilder ute också. Jag tycker det blir så levande med barnbilder i hem-miljö. Det krävs ju att ljuset är bra, sen är det bara att köra! Här kommer en go liten kille:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  BARNFOTO MED MELWIN

 
Det är ju lite svårt det där med vädret, att veta hur det blir med utomhusfotograferingen man bokar flera veckor i förväg. Men vi fick en perfekt dag till Melwins fotografering. Klart att man kan ha en b-plan och fota inne, men vill man ha utomhusbilder så vill man ju. Och det blir ju så härligt :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  ELOF HJÄRTA DESIRÉE

 
Sommaren 2015 med kyla och molnig himmel vecka efter vecka. Och så kommer solen och värmen, precis lagom till Elof och Desirées bröllop! Vilken dag det blev. Att få hänga en stund med en kompis man inte sett på så där 10 år på en av livets största dagar är ju bland det bästa med att få jobba som jag gör. Hovs Hallars mäktiga natur och detta ljuvliga par som det bara lyste om. Kolla det fantastiska uttrycket när Elof vänder sig om och får se Desirée för första gången denna dag :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  SANNA HJÄRTA JOHAN

 
Semestern har passerat i en väldig fart och nu sitter jag här igen med ett smile på läpparna när jag går igenom sommarens bröllop. Den där dagen är ju så speciell. Och ännu mer speciell blir det fär mig när jag känner brudparet. Här kommer min gymnasiekompis, vackra Sanna och hennes Johan. Nästan lite filmiskt. De är ju snygga som filmstjärnor, de bara står där, med poser och uttryck som hade kunnat gå raka vägen in i ett glossigt magasin för något stiligt klädmärke..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0