Frida


Min härliga och galet snygga vän Frida fick ett presentkort på fotografering av sin man i julklapp. Vi knäppte många bilder och här kommer några av favoriterna:


  Ett hav av skor


Jag har varit och plåtat skor till Sko X-ets hemsida. De har mycket fint och med sådana här skor längtar man ju ännu mer till vår och sommar!

  ego-bilder


Senaste dagarna har jag haft svårt för att skilja på fritid och jobbetid. Det kan ju lätt bli så när man jobbar som jag, hemifrån och med full frihet att styra jobbetiderna. Vissa dagar blir det mer fritid än beräknat, och andra dagar jobbar man mer på fritiden än vad man kanske borde. Jag har köpt nya blixtar och det går inte hålla fingrarna borta! Jag har dem inne i studion, men kan även ta med mig blixtarna ut. Det ska bli så kul att få testa detta utomhus framöver och ni ska så klart få se resultaten! Idag har jag haft studiofotografering med mig själv. I brist på annat så får man ju ställa upp! Så jag har sprungit här fram och tillbaka mellan pose och självutlösare.

Om du är sugen på en stund i studion så är det bara att höra av sig! info@mbphoto.se eller 070-529 62 27.
Jag har även presentkort, perfekta presenten för någon som vill ego-fotas, precis som jag :-)

  Droppar på droppar

Första riktiga vårvärmen slog till och hela Markaryds befolkning tittade ut ur sina hem. Och visst blir man glad, det spritter i kroppen och man vill bara ut och njuta! Det känns att det är så nära nu, att det gröna börjar titta fram på träden, och det betyder härliga porträtt ute -vilket jag ser fram emot mycket! Men att det kommit så här långt i rabatterna är ju ett stort glädjeämne bara det, tänk att det funkade i år också!
  Hilda & Ella


Ett par bilder till på systrarna Bäckman:


  Tillbaka

Långt uppehåll här. Nyss hemkommen från en rejäl ledighet och taggad för nya projekt. Så länge kommer här en bild som ni kanske redan sett i tidningen. Fantastiska familjen Bäckman med lilla Ella som föddes i januari:

  M som i KRAM!


Mamma Maria med make Mikael mötte mbphotos Magda. Med Moa, Maja, Mattis medhavda manövrerades mysstudion. Medelpunkten Mattis manades magliggande muntert medverka medan Mattis mammas mellanbarn Maja marinerades med muskulösa Moakramar. Massvis med månader måtte man minnas minstingen Mattis motiverande modellande med maximal munterhet. ¡Maravilloso!
RSS 2.0