POET STATION

 
Ni kanske minns att jag fotade Poet Station tidigare i år. Nu är de på gång med en platta och jag fick äran att fota omslagsbilden. Så här blev resultatet:


 
 
BIlder på bandet från förra vintern:
Lyssna på några av deras låtar här: http://www.poetstation.com/media/musik-3695472
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  FAMILJEFOTO

 
Hela goa familjen Libeck var här innan jul och fixade julklappar! Nu vågar jag visa dem, när julafton passerat. Mycket glädje med detta gäng i studion! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  HANNES

 
Denna bild på Hannes tycker jag är helt underbar! Verkligen tagen mitt i allt. Morsans ben, brorsans fot, leksaker överallt och en liten känsla av kaos -och där sitter Hannes och käkar russin. Hoppas ni kan ta efter honom mitt i julruschen - ta det lugnt och njut! :-)
 
 
 
 
 

  SYSKONFOTO

 
Man behöver ju inte vara fem år för att ta syskonfoto, det är ju lika roligt och lika härliga minnen vilken ålder man än är i! Dessa bröder passade på att ta en del bilder tillsammans när det ändå var tid för studentfotografering. Här kommer några av bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

  VÄLKOMNA HANNES OCH LUDVIG!

 
 
 
 
 
 

 

  SYSTRARNA AGARDH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

  LJUVA LIV

 
Mina goa vänner har en gårdsbutik på Västergatan i Markaryd med fantastiskt fina barnkläder från Keedo -ett märke med bra kvalitet och bra arbetsförhållanden för bla ensamstående föräldrar i Sydafrika. Jag fotade höstkollektionen för några veckor sedan och har valt ut en del av bilderna här. Vi hade en heldag med massor av barn och föräldrar, fullt ös men väldigt roligt! Blir ni sugna på att shoppa så har de öppet varje lördag i butiken, men man kan också handla via hemsidan :-)
http://www.ljuvaliv.com/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så hemsidan: Klicka på bilden för att komma dit!
 
 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0