Välkomna till världen!
  "Vitt och fräscht"


OJ, vad vitt här är! En vanlig kommentar när det kommer folk till studion. Oftast utan värdering, mest bara ett konstaterande. Och jag kan ju bara hålla med. Och jag gillar det. Det är svårt att tröttna på det vita som bakgrund eftersom det mest bara är där. Det får ju personen i bilden att liskom poppa ut, fokus hamnar mer på ansiktsuttryck eller kroppsspråk - personen och personligheten. Här kommer Noa, en skön kille i snickarbrallor!
  Familjen Andersson


Ja, nu var det ett tag sen de var här, men bättre sent än aldrig. Familjen Andersson:


  Vem skulle inte bli alldeles till sig av en present som denna!?


Alla hjärtans dag närmar ju sig. På tisdag är dagen då man ska uppmärksamma sina nära och kära ännu lite mer än vanligt. Och jag har gjort det enkelt för dig att få till en lyxig överraskning, till ett galet bra pris! Som en hjärtlig present från mig till mina goa läsare och kunder!

Ring mig på 070-529 62 27 eller maila på info@mbphoto.se. Bor du inte här i närheten skickar jag gärna presentkortet på posten! Vi hörs!


  Poet Station


Dessa fem grymma killar spelar ihop i bandet Poet Station. Kika in på deras hemsida och lyssna:
http://www.poetstation.com Låten "Tårar" rekommenderas!

  Fullt ös


Lite innan jul var dessa goa syskon i studion. Ibland, särskillt när det plockas fram en massa nya leksaker, så kan det vara svårt att sitta still och få till ett stillsamt syskonfoto där alla tittar in i kameran. Men vad gör det när livfulla bilder, som fångats mitt i leken och där var och en är helt inne i varsin lek, är så härliga. Åh vad jag gillar sådana bilder, de berättar ju så mycket mer!

RSS 2.0