Frisörgänget


Studio 30 firar 10 år och släppte loss i studion i förra veckan. Snygga frisyrer (så klart!), ballonger och röda läppar -som upplagt för succé :-) Och fina bilder fick vi till, vilket härligt gäng!


  Välkomna

till världen!

  Mustasch dagen till ära


Denna snygga familj var på besök här om veckan. Det blev mycket skratt, flera härliga idéer och familjemys framför kameran. Härligt när man går in för det -mustaschodling och allt!


  Välkommen Walther!


  Gideon


Hela familjen Larsson var i studion för ett tag sen. Men dagens fotomodell var framför allt Gideon, en ball 6-månaders kille med ett fantastiskt bollsinne...


  Julkort

Julkortsfotograferingen är i full gång!

Jag kör ett riktigt bra erbjudande nu, fram till 15 december. Så passa på att boka tid! Hela familjen, syskongänget, med sambon och katten eller varför inte komma och posa själv framför kameran? Vi fotar i studion tills vi har en bild som ni är nöjda med. Sen väljer ni vilket format ni vill ha julkorten i; 10x21 cm eller 15x15 cm. Korten är tryckta på fotopapper och levereras med vita kuvert. 495 kr är priset och då ingår fotografering, 15 st julkort och kuvert. Riktigt bra deal med andra ord! :-)

Vill ni beställa fler julkort eller någon förstoring av er bild går det bra. Det är en bild från fotograferingen ni väljer ut och det är endast denna bild ni kan beställa förstoringar av.

Boka via mail: info@mbphoto.se eller telefon: 070-529 62 27

Exempel på hur julkorten kan se ut:
TILL BLOGGENS FÖRSTASIDA

  Hela syskongänget


Detta härliga gäng var hos mig för några veckor sedan. Nu har deras mamma fyllt år så nu får jag visa upp bilden. Ja, vad ger man till en förälder som inte önskar sig något? En förstoring på sina barn att hänga upp på väggen var en riktigt bra idé! Vem skulle inte bli glad för det?!


  Filippa


Denna lilla tjej var hos mig i förra veckan för 6-månadersfotografering. Det är underbart när man fångar ett härligt uttryck i ansiktet, men detaljbilderna är det svårt att inte gilla. Kolla dessa små händer och fötter!

  Välkomna killar!


Vilken lyx det är att få träffa så många härliga barn på jobbet! Ingen fotografering blir den andra lik, och det är en utmaning varje gång! Jag har haft ett par goa familjer på besök här i veckan. Först ut, Abbe och Otto och sen familjen Borg!
RSS 2.0