ARON!

 
 
 
 

  FAMILJEFOTO

 
Mer med familjen Bäckman!
 
 
 
 
 
 
 

  AMANDA!

 
 
 
 
 

  JOSEFINE

 
 
 
 
 
 
 

  VÄLKOMMEN JOLINE!

 
 
 
 
 

  SEMESTER

 
Nu har jag gått på semester och kommer troligtvis inte svara på mail eller telefon under fyra veckor framöver. Trots att jag älskar mitt jobb så ska det bli otroligt skönt att koppla bort allt och bara vara ledig :-) För er som vill boka tid för fotografering eller beställa bilder är det bara att skicka ett mail så hör jag av mig när jag är tillbaka i vecka 33. Bloggen kommer att uppdateras automatiskt under dessa veckor, så kom tillbaka och titta på folk som varit här innan sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  KARIN HJÄRTA JONTE

 
I lördags hade jag en heldag med bröllopsfoto. Efter Johanna och Jons bröllop drog jag ut till Ängelholm för att fota detta fina brudpar från porträtt till en bit in på festen. Regnet hängde i luften och det kom några droppar. Detta gjorde att det blev ett helt fantastiskt ljus nere vid havet, jag älskar bilden med paraplyet, gränsen mellan hav och himmel är nästan utsuddad av diset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  STELLA OCH NOVA


Mitt bland alla bröllopsinlägg så kommer här två små goa tjejer som var hos mig i förra veckan. Det är lite galet här nu. Fullt ös med bildbehandling för att få ut alla bilder innan semestern. Och jag vill ju visa allt härligt folk som lagrats i datorn senaste tiden. I morgon blir en bloggfixardag så då får ni se mer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  JOHANNA HJÄRTA JON

 
Ny laddning med bröllopsbilder kommer här! Jag fotade Johanna och Jon i Tånneryd i lördags. Det kändes som hela släkten var med på fotograferingen :-) Ett väldigt härligt gäng och många skratt, tack alla för en rolig fototimme!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  SOFIA HJÄRTA ANDERS

 
Detta snygga par gifte sig på Bolmsö förra lördagen och hade sett ut en plats som jag verkligen gillade! En hembygdspark med härliga hus och fin miljö omkring -perfekt när man kan få så mycket variation på ett och samma ställe! Anders och Sofia -ni var helt fantastiskt fina och det lyser verkligen om er i bilderna, jag blir så glad! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  BRUDEN ANLÄNDER!

 
Sitter här med en långsam dator... Den är fullproppad med bilder från junis plåtningar och är väl sugen på semester den med. Vi får jobba på ett par veckor till, men det går ju ann när man får greja med bilder på sånt här vackert folk! Jag tycker så mycket om denna bilden på Sofia så jag var tvungen att slänga upp den direkt. Fortsättning följer...
 
 
 
 
 

RSS 2.0