Sara och Samuel

Det är nåt speciellt att i efterhand sitta och välja ut bilder till både brudparets skiva och till bloggen. Jag kommer ofta på mig själv att sitta och le stort när jag går igenom bröllopsbilder. Men det är väl precis så det ska vara; mycket glädje och massor av kärlek! -och det syns verkligen att Sara och Samuel njöt denna dag!  Småländskt bröllop

Det härliga paret Anita och Philippe bor i Schweiz och bjöd med sig sina nära och kära på ett idylliskt småländskt bröllop en bit utanför Ljungby. De gifte sig på årets varmaste dag, åtminstone kändes det så när man bar runt på tung utrustning och inte hade någon möjlighet att bada.. Jag fick alltså äran att föreviga deras dag och här kommer ett urval av alla bilder som togs:
  Ny layout


Idag har jag suttit och grejat fram och tillbaka på bloggens utseende. Nu känns det bra tillslut. Lite fräschare, lite nyare biler, men framför allt en efterlängtad uppdatering.

Passar på att slänga upp ett par detaljbilder på Mikaela. Hennes ansikte kommer så småningom..  Becca

Fina Rebecca i studion innan balen:
  Sara och Samuel


I lördags gifte sig Sara och Samuel. Jag brukar gå igenom bilder från fotograferingar i tur och ordning och har en del bilder att ta mig igenom och behandla innan jag får gå på dessa bröllopsbilder. Vi hade fantastiskt tur med vädret och en väldigt lyckad fotografering, så jag kunde inte riktigt hålla mig... Så här kommer en av alla bilder som knäpptes under lördagen:

  Michaela

Michaela fotades både till balen och på sin studentdag, inne och ute och så några med Roy. Det belv en härlig blandning av bilder och kolla vad snygga de var!

  Woody

Igår var jag och plåtade personalen på Woody. Dessa bilder kommer snart pryda deras hemsida:

  Matilda  Ida

Här kommer några bilder på Ida i sin fantastiskt fina klänning!  Mer student!

Förra veckan fotade jag Aco. Se så snygg han var inför balen!  Studenten!

Ojojoj, nu är det högsäsong! =) Ni ska få se alla fina studenter och brudpar efter hand som bilderna blir klara. Först ut är Gabriella:

  Marika och Fredrik

I torsdags var det dags för bröllop! Här kommer några bilder på fina brudparet Marika och Fredrik:RSS 2.0